MESAJE PUBLICE

usidegaraj


Simțiți-vă ca să câștiga...
10 SEPT, 2018    1 imagini - 299 vizite
https://xpt.ro/wp-content/uploads/2018/07/calculator-usi-de-garaj.gif
https://xpt.ro/wp-content/uploads/2018/07/calculator-usi-de-garaj.gif
 

Simțiți-vă ca să câștigați o ușă Garaga inteligentă?

În zilele noastre, suntem cu toții puțin dependenți de telefoanele noastre mobile și de toate aplicațiile care trebuie să fie acolo. Dar ați știut că acum puteți, datorită uneia dintre aceste aplicații, să deschideți și să închideți ușa de la telefonul dvs. smartphone? O soluție perfectă pentru acele vremuri în viețile noastre rapide când ne întrebăm "Am uitat să închid ușa de la garaj?"

Avem mașini "inteligente", televizoare "inteligente", telefoane "inteligente" - obiectele noastre de zi cu zi sunt mai conectate decât oricând, permițându-ne să depășim ceea ce credeam că ar fi posibil. Cine s-ar fi gândit că într-o zi poți controla ușa de la garaj cu un robinet pe telefonul tău smartphone?

Am închis ușa de la garaj ... sau nu? Sună cunoscut?

Toți am fost acolo, nu? Am blocat ușa înainte de a pleca? Am oprit soba? Am închis Usa de garaj

? Viața merge la 100 de kilometri pe oră: avem telefoane inteligente pentru a ne aminti numerele de telefon, e-mailurile și chiar și zilele de naștere ale oamenilor din jurul nostru. De ce să nu folosim smartphone-urile noastre pentru a ne controla ușile de garaj și pentru a ne asigura că sunt închise, chiar dacă am plecat deja acasă? Lasa-l pe vechiul deschizator de usi de garaj si saluta noua generatie de deschizatori LiftMaster care sunt pregatiti pentru aceasta sarcina!

Cu o gamă completă de funcții inovatoare, cum ar fi controlul smartphone-urilor, backup-ul bateriei și funcțiile de securitate avansate, sertarele de uși LiftMaster din seria Elite vă oferă liniște știind că garajul rămâne sigur în orice moment. Puteți primi alerte atunci când ușa dvs. de garaj a fost lăsată deschisă și puteți chiar să vă asigurați că aceasta se închide automat cu o funcție încorporată în timp real. Interesat? Faceți clic pe acest link pentru a vedea un videoclip care vă va arăta cum funcționează.

Există și mai multe! Obosit să se întoarcă într-o casă întunecată noaptea?

V-ați gândit vreodată să controlați luminile din casa dvs., astfel încât să nu mai conduceți niciodată într-o casă întunecată? Dar este scump, nu? Nu te mai teme. Utilizați doar un control al luminii wireless de la LiftMaster (modelul # 825LM) sau chiar un comutator de lumină de la distanță (model # 823LM). În acest fel, veți putea activa luminile utilizând telefonul smartphone sau prin intermediul telecomenzii deschizătorului dvs.! Dacă doriți să aflați mai multe, faceți clic aici .

V-ați întrebat vreodată dacă animalul dvs. de companie este un "băiat bun" pe tot parcursul zilei? Acum puteți fi siguri!

În acest moment, aplicația MyQ App de la LiftMaster vă permite să controlați aproape fiecare aspect al garajului dvs. Deci, de ce nu adăugați o altă componentă pentru a obține un garaj inteligent? Camera de securitate Nest Cam vă va permite să aruncați o privire la ceea ce se întâmplă în garajul dvs. toată ziua din aplicația MyQ de pe telefonul dvs. smartphone. Puteai chiar să vorbești cu animalul tău, prin cam, să-l liniștiți că vei reveni în curând. De asemenea, dacă primiți livrări în timpul zilei în timp ce nu sunteți acasă, puteți să aruncați o privire pentru a vă asigura că totul este bine în timp ce se întâmplă livrarea.



         POSTAT DE
usidegaraj
Despre usidegaraj
>
CREAT DE

4Kvizite
0abonati
0membri
Widget
Adaugati usidegaraj pe website-ul dvs. >
     
+ Urmareste
Urmareste "usidegaraj"
Primiti pe mail fiecare
articol nou

Creati un website pe clubaz.ro